Здравейте,
Трябва да направя шкаф с 50 чекмеджета с р-р 1520/200/520, но най- малките водачи са на 250 мм.
Дайте идея?![]()
Здравейте,
Трябва да направя шкаф с 50 чекмеджета с р-р 1520/200/520, но най- малките водачи са на 250 мм.
Дайте идея?![]()
Място за вашата ОБЯВА или РЕКЛАМА. появява се като втора публикация на всяка страница от темата. За контакт: http://www.mebelist.com/sendmessage.php
Преди години нямаше въобще водачи и ги правихме с една летвичка със сечение 1/1 см
Освен тези на 25 да ги отрежеш, на какъвто размер искаш.
Ако имате проблеми или въпроси относно ползването на сайта потърсете ме,
на Лично Съобщение
e-mail към мен
Тема за проблеми и въпроси относно ползването на сайта.
Производство на мебели по индивидуален проект
бе ти лесно ще ги отрежеш , но за да не падат след това ще трябва ограничител. да речем дибла на тавана.
със сигурност хетих имат телескопичен водач 20см- виждал съм го на полски мебели, но дали ги има по магазините или си е било по поръчка от brw не се знае.
Челото на чекмеджето ще ограничава да не пропадне отзад, а ако няма чело тогава, може и дибла зад самия водач.
Ако имате проблеми или въпроси относно ползването на сайта потърсете ме,
на Лично Съобщение
e-mail към мен
Тема за проблеми и въпроси относно ползването на сайта.
Производство на мебели по индивидуален проект
Я пробвай с "hettich №79054"
Ама точно за тези говоря.
Остава да ги има в България или Салекс да пожелаят да ти ги доставят.
Току що видях и по-къси, 184мм,цена1,78лв.налични в"Мерит"Пловдив, следващият размер е220мм
Много Ви благодаря на всичките за съветите.
Здравейте,
А случайно някой да е попадал на 150мм?
Днес "побългарявах" 25 см. на 20 с флекса. После с клещи закривих малко отзад профила да не излизат колелата..и готово. Макар, че челото си го ограничава. Стана като купешко!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))